2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®

Γνήσια Ανταλλακτικά Volkwagen® για τον Επαγγελματία

Προσφέρουν ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και συμβολίζουν την άριστη λειτουργία και τη σωστή τοποθέτηση για ανθεκτικότητα και διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.

Ανταλλακτικά για Επαγγελματικά

image

Γνήσια Ανταλλακτικά-Τίποτα δεν είναι καλύτερο.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, ώστε να διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο. Σε όλο το εύρος, η ποιότητα και η λειτουργικότητα τους ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις και όχι τις ελάχιστες. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen επίσης απολαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: κάθε βελτίωση στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου ενσωματώνεται στα Γνήσια Ανταλλακτικά.

Για να είστε ήσυχοι στο δρόμο.

Διασφαλίζουμε ότι όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά VW είναι πάντα διαθέσιμα. Όχι μόνο βραχυπρόθεσμα , αλλά και τα επόμενα χρόνια: Συνολικά, σας παρέχουμε όλα τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για την αξιοπιστία στο δρόμο για τουλάχιστον 15 χρόνια μετά την ημερομηνία παραγωγής του.

Αυτό ισχύει και για τα τρέχοντα μοντέλα και για παλιότερα αυτοκίνητα, ώστε να μην αποκλείονται κάτοχοι αυτοκινήτων. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι επωφελείστε από την ποιότητα των αυτοκινήτων μας πολύ μετά την ημερομηνία παραγωγής τους.

image

Volkswagen Clever Repair®.

Μια μικρή ατέλεια: δεν είναι και τόσο σοβαρό.
Έξυπνη επισκευή, έξυπνη αποταμίευση.

Βαθουλώματα, γδαρσίματα, χτυπήματα από χαλάζι ή από πέτρα; Μικρές ζημιές που επηρεάζουν την εμφάνιση του Volkswagen σας αλλά και την αξία του. Αλλά, χρειάζεστε πραγματικά μια πλήρη επισκευή; Σας προσφέρουμε τώρα μια έξυπνη εναλλακτική: Volkswagen Clever Repair για όλες τις μικρές ζημιές στο εσωτερικό και εξωτερικό του αυτοκινήτου σας. Η εναλλακτική επισκευή που σας προσφέρουμε παρέχει μεθόδους 80% φθηνότερες από μια πλήρη επισκευή – και το αυτοκίνητο σας μοιάζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Volkswagen Clever Repair® σημαίνει διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του οχήματος, ασύγκριτη ποιότητα επισκευής. Οι ειδικοί μας, κατάλληλα εκπαιδευμένοι, χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες μεθόδους, εργαλεία και βαφές σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Είμαστε υπερήφανοι για την ασφάλεια της μεθόδου και τα άριστα αποτελέσματα που παρουσιάζει.

* Σε σύγκριση με τις συνηθισμένες μεθόδους επισκευής

 

 

image

Volkswagen Clever Repair®.

Τα διορθώνουμε όλα και συμφέρουμε.

Αποκατάσταση χρώματος.

Νέες εξελιγμένες τεχνικές βαφής βοηθούν να εξαλειφθούν μικροζημιές όπως γδαρσίματα και χτυπήματα ακόμα και χωρίς να μετακινηθούν ανταλλακτικά ή να χρειαστεί και δεύτερο βάψιμο. Ο καινοτόμος τρόπος βαφής εξασφαλίζει τη μέγιστη ομοιομορφία χρώματος σε σχέση με το πρωτότυπο.

Αποκατάσταση αμαξώματος από βαθουλώματα.

Τα βαθουλώματα μπορούν να αποκατασταθούν με χαμηλό κόστος. Το πρωτότυπο χρώμα παραμένει και έχετε πλήρη προστασία έναντι της σκουριάς. Ιδανικό για χτυπήματα από χαλάζι και μικροζημιές κατά το παρκάρισμα. Προϋπόθεση: Δεν πρέπει να έχει αλλοιωθεί το χρώμα

Θραύση κρυστάλλων.

Σε πολλές περιπτώσεις, μικρές ζημιές από χτυπήματα πέτρας μπορούν να επισκευαστούν χωρίς αντικατάσταση του κρυστάλλου. Αν έχετε μικτή ασφάλιση, η επισκευή γίνεται χωρίς δική σας χρέωση. Ένα υγρό υλικό τοποθετείται στην κατεστραμμένη περιοχή και καλύπτει το κενό. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καλυφθούν και μικροσκοπικές ρωγμές. Μετά στεγανοποιείται με ακτινοβολία UV ώστε να είναι τόσο σκληρό όσο το γυαλί.

Επισκευή δέρματος.

Τρύπες,καψίματα,σκισίματα, κοψίματα,γδαρσίματα και γρατζουνιές.Ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς, γίνονται τοπικές αποκαταστάσεις με εξαιρετική επιτυχία. Αυτή η γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος επισκευής συνίσταται και σε περιπτώσεις επίμονων λεκέδων.

Επισκευή εξωτερικών πλαστικών.

Γδαρσίματα και γρατζουνιές στο χρώμα των πλαστικών (προφυλαχτήρες, θήκη καθρέπτη, κ.λ.π.) επισκευάζονται γρήγορα με χαμηλό κόστος, χωρίς μετακίνηση των ανταλλακτικών και προφανή αποτελέσματα.

Χτυπήματα από πέτρα.

Χτυπήματα από πέτρες στο καπό ή άλλα βαμμένα μέρη στο μπροστινό μέρος αποκαθίστανται γρήγορα και με χαμηλό κόστος, σχεδόν άψογα και χωρίς μετακίνηση των κατεστραμμένων ανταλλακτικών.

* αν η ασφαλιστική σας εταιρεία δεν αποδέχεται την απαίτηση για αποζημίωση, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις χαμηλού κόστους.