2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Οδική Βοήθεια & Φροντίδα Ατυχήματος.

Απόλυτη αίσθηση ελευθερίας.

Η Volkswagen, πρωτοπόρος στην τεχνολογία και στις υπηρεσίες που σας προσφέρει, καινοτομεί για άλλη μια φορά με την ανανεωμένη υπηρεσία volkswagen Totalcare, η οποία σας προσφέρει εφ'όρου ζωής:

  • Οδική βοήθεια
  • Φροντίδα ατυχήματος
image

Η νέα υπηρεσία Volkswagen Totalcare έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Παρέχεται δωρεάν για τα 2 πρώτα έτη με την αγορά του νέου σας Volkswagen, καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις βλάβης και ακινητοποίησης του οχήματος.

Μπορεί να ανανεωθεί από τον 3ο χρόνο και μετά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen με ετήσιο κόστος 55€.

Παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου την υπηρεσία Φροντίδα Ατυχήματος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος (εκτός ρυμούλκησης), ανεξαρτήτως αν έχει ανανεωθεί η οδική βοήθεια.

Για να απολαμβάνετε την άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία Volkswagen που κάνει τη ζωή μια υπέροχη διαδρομή.

Έλεγχος Ασφαλείας Volkswagen Επαγγελματικά.

Σημεία Ελέγχου

Τακτικοί Έλεγχοι του οχήματος σας διατηρούν την μεταπωλητική αξία υψηλά.

 

Αργά αλλά σταθερά πλησιάζει η εποχή με τις χαμηλές θερμοκρασίες και θα πρέπει να προετοιμάσετε το όχημά σας για την επόμενη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο. Οι ‌εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες Service Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα σάς υποστηρίζουν σ' αυτό με κατάλληλες προσφορές Service και προϊόντα σε ελκυστικές τιμές.

 

Τα σωστά ελαστικά παίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο το φθινόπωρο και το χειμώνα. Γι' αυτό σας προσφέρουμε διάφορα κομπλέ ζαντολάστιχα και χειμερινά ελαστικά με εγγύηση 36 μηνών. Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες Service Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα θα σας συμβουλεύσουν ευχαρίστως στην επιλογή του σωστού μοντέλου.

 

Εξίσου σημαντική με τα ελαστικά για την ασφάλειά σας στην οδική κυκλοφορία είναι και η καλή ορατότητα. Εκτός από το ανθεκτικό στο ψύχος γνήσιο διάλυμα καθαριστικού τζαμιών Volkswagen και τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων του βασικού εξοπλισμού, σας προσφέρουμε επίσης τα σύγχρονα μάκτρα Aero. Χάρη στις υψηλής τεχνολογίας ελατηριωτές βάσεις τους Evodium προσαρμόζονται τέλεια στην καμπύλη του παρμπρίζ, πράγμα το οποίο δεν έχει σαν αποτέλεσμα μόνο τον καλύτερο καθαρισμό, αλλά μειώνει επίσης τους θορύβους του ανέμου.

 

Όποιος κινείται τώρα ακόμη συχνά στην ύπαιθρο, θα χαρεί για την ευρεία γκάμα με τα διάφορα προσφερόμενα λαστιχένια πατάκια, την προστατευτική λεκάνη του χώρου ποδιών και την προστατευτική λεκάνη του χώρου αποσκευών για το Caddy ή και τη γνήσια ομπρέλα Volkswagen Lifestyle με την πανοραμική εικόνα.