Το VW ID. Buzz Cargo σε μπλε-λευκό, σε έναν σταθμό φόρτισης. Μία γυναίκα στέκεται μπροστά με ένα tablet στα χέρια. Ένας άνδρας συνδέει το καλώδιο φόρτισης.

Το νέο ID. Buzz Cargo

  • Μεγ. Αυτονομία WLTP:425 km
   1
  • Χρόνος φόρτισης 5 % έως 80 %:περίπου 30 min.
   2

  ID. Buzz Cargo: Η επαγγελματική κινητικότητα σε νέα διάσταση

  Πόσες και ποιες απαιτήσεις έχετε από ένα σύγχρονο επαγγελματικό βαν; Ηλεκτρική μετάδοση κίνησης, επαρκή όγκο χώρου αποσκευών και, ταυτόχρονα, δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων; Όλα αυτά τα προσφέρει το νέο ID. Buzz Cargo. Και χάρη στη σύγχρονη δικτύωσή του, τα ψηφιακά συστήματα και πολλές έξυπνες λειτουργίες θα κάνουν την επαγγελματική σας ζωή ευκολότερη. Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo, η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen. Το αποτέλεσμα; Ένα ισχυρό και βιώσιμο επαγγελματικό όχημα που μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις προκλήσεις της καθημερινής σας εργασίας.

  Το ID. Buzz είναι φορτωμένο με σακιά καφέ. Ένας άνδρας στέκεται πίσω από το όχημα στο οποίο ο χώρος φόρτωσης είναι ανοιχτός.

  Επανασχεδιασμένος χώρος φόρτωσης: Kαθιστά το ID. Buzz Cargo ηγέτη στη δυνατότητα φόρτωσης

  Μεγάλος χώρος φόρτωσης, με μικρές διαστάσεις και ταυτόχρονα πλήρως ηλεκτρικό. Το ID. Buzz Cargo είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της επαγγελματικής κινητικότητας. Χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση του χώρου φόρτωσης, εντυπωσιάζει με τον χώρο του, στον οποίο μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν δύο κάθετα φορτωμένες ευρωπαλέτες. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη χωρητικότητα φορτίου έως 3,9 κυβικά μέτρα3 και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο των 650 κιλών, το ID. Buzz Cargo διακρίνεται από κάθε άποψη. Η έξυπνη ιδέα της αποθήκευσης στο Cockpit παρέχει επίσης άφθονο χώρο, στον οποίο σχεδόν όλα τα πράγματα της καθημερινής εργασίας μπορούν να αποθηκευτούν σωστά και με ασφάλεια, από τα γάντια εργασίας μέχρι το μέτρο σας. Και με το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, φορτία τρέιλερ έως και 1.000 κιλά είναι επίσης εύκολα εφικτά προσδένονται και μεταφέρονται εύκολα, χάρη στον προαιρετικό κοτσαδόρο. Έτσι το νέο ID. Buzz γίνεται ουσιαστικός βοηθός εργασίας.

  Το Buzz Cargo φορτίζει σε έναν σταθμό φόρτισης. Ένας άνδρας συνδέει το καλώδιο φόρτισης.

  Μεγαλύτερη βιωσιμότητα για τη σύγχρονη επαγγελματική κινητικότητα

  Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει σύγχρονη κινητικότητα για σχεδόν κάθε επάγγελμα, ακόμα και αν πρέπει να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις. Συγκεκριμένα, το ID. Buzz Cargo παραδίδεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO24 και μπορείτε να διανύσετε έως 425 χιλιόμετρα5 χωρίς επαναφόρτιση. Στον δρόμο, η τεχνολογία Plug & Charge6 διευκολύνει τη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Απλά πρέπει να συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης και η φόρτιση ξεκινά. Ακόμη, χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με το ID. Buzz Cargo έχετε πρόσβαση σε περιβαλλοντικές ζώνες εντός πόλης, οι οποίες μπορεί να περιοριστούν για οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έτσι, το νέο ID. Buzz Cargo κάνει την επαγγελματική κινητικότητά σας ακόμα πιο ευέλικτη.

  Μια γυναίκα κάθεται στη θέση του οδηγού του ID. Buzz Cargo και συνδέει το κινητό της με το όχημα.

  Η τεχνολογία του αύριο. Από σήμερα με το ID. Buzz Cargo

  Το νέο ID. Buzz Cargo σάς υποστηρίζει στην καθημερινή σας εργασία με πολλές ψηφιακές λειτουργίες και τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον. Προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης και με εξαιρετική ορατότητα, χάρη στους προαιρετικούς προβολείς LED matrix. Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας. Ταυτόχρονα, είναι πάντα συνδεδεμένο, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα SIM που το καθιστά εφικτό. Έτσι, σας επιτρέπει μπορείτε να διατηρείτε πλήρως ενημερωμένες τις ψηφιακές λειτουργίες του ID. Buzz Cargo. Με τις ενημερώσεις "Over-the-Air"7, μέσω του We Connect8, το λογισμικό για τα συστήματα μπορεί να ενημερωθεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Πλήρως συνδεδεμένο. Συνδεσιμότητα & Τεχνολογία

  • Ενημερώσεις Over the Air7

   Οι ενημερώσεις λογισμικού αυξάνουν τη λειτουργικότητα των ψηφιακών συστημάτων στο ID. Buzz Cargo σας. Αυτά μπορούν να ενημερώνονται και να βελτιστοποιούνται τακτικά, χάρη στις ενημερώσεις Over the Air7, μέσω We Connect8.

   Χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο και πολύ απλά: Οι ενημερώσεις Over the Air7 πραγματοποιούνται κατά την οδήγηση στο παρασκήνιο, μέσω της πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας του ID. Buzz Cargo σας. Μόλις είναι διαθέσιμη μία ενημέρωση, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας και θα σας καθοδηγήσει στα επιμέρους βήματα μέχρι την εγκατάσταση. Όταν παρκάρει το ID. Buzz Cargo, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιείται η πλήρης εγκατάσταση και την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε, μπορείτε να απολαύσετε ενημερωμένες και βελτιωμένες λειτουργίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε ενημερωμένοι και θα έχετε οφέλη ακόμα και μετά την αγορά του ID. Buzz Cargo σας, από τις πιο προηγμένες ψηφιακές εξελίξεις μας.

  • Συστήματα υποβοήθησης

   Με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, αν το επιθυμείτε, και δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα οχήματα, το ID. Buzz είναι έτοιμο σήμερα, για την κινητικότητα του αύριο. Το φάσμα των έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού κυμαίνεται, για πρώτη φορά σε ένα επαγγελματικό όχημα της Volkswagen, από το αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα και τα τοπικά μηνύματα προειδοποίησης και κινδύνου (Car2X) έως την τελευταία έκδοση του προαιρετικού συστήματος Travel Assist με swarm data9. Αυτό το σύστημα μπορεί να διατηρήσει για εσάς τη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και την ρυθμισμένη από εσάς μέγιστη ταχύτητα κίνησης9. Το Travel Assist χρησιμοποιεί δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοζόμενης καθοδήγησης λωρίδας. Αυτή διατηρεί το όχημα ενεργά στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας. Το Travel Assist με swarm data, προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησής σας και μπορεί να οδηγήσει προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στη δική σας λωρίδα, αντί να είναι ακριβώς κεντραρισμένο9. Επιπλέον, το Travel Assist με swarm data στον αυτοκινητόδρομο, μπορεί επίσης να σας υποστηρίξει ενεργά κατά την αλλαγή λωρίδων9. Αν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, το Travel Assist με swarm data βασίζεται μόνο σε ένα αναγνωρισμένο όριο λωρίδας, προκειμένου να διατηρηθεί η λωρίδα, για παράδειγμα σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς κεντρική διαγράμμιση οδοστρώματος9. Επιπλέον, το Travel Assist με swarm data διαθέτει προνοητικό έλεγχο ταχύτητας και υποβοήθηση σε στροφές. Ταυτόχρονα, η ταχύτητα του οχήματος μπορεί να προσαρμοστεί στους ισχύοντες περιορισμούς ταχύτητας, καθώς και στην πορεία του δρόμου (στροφές, κυκλική κυκλοφορία, κ.λπ.)9. Οι προαιρετικοί προβολείς IQ. Light LED-Matrix δρουν επίσης προνοητικά. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό Light Assist, ανάβουν και σβήνουν αυτόματα κατά την οδήγηση τη νύχτα πριν ενοχληθούν οι άλλοι οδηγοί10.

   Πρωτοποριακό και πλήρως δικτυωμένο: Με το ID. Buzz Cargo μεταβαίνετε στον προορισμό σας πιο άνετα.

  • Car2X

   Τα οχήματα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους στην οδική κυκλοφορία μπορούν να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να προειδοποιήσουν για τοπικούς κινδύνους. Η τεχνολογία Car2X επεκτείνει την ακτίνα των αισθητήρων ενός οχήματος πολλές φορές, συμπεριλαμβάνοντας πληροφορίες από άλλους οδηγούς που βρίσκονται κοντά καθώς και την υποδομή στον υπολογισμό της τρέχουσας συνολικής κατάστασης. Χρησιμοποιώντας έξυπνο λογισμικό και ηλεκτρονικά συστήματα, η ασφάλεια μπορεί να αυξηθεί σε νέα επίπεδα. Ένα παράδειγμα είναι η υπηρεσία "Τοπικές ειδοποιήσεις". Τα μοντέλα ID. επικοινωνούν μεταξύ τους με εμβέλεια έως 800 μέτρων και εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου. Χάρη στους πολυάριθμους αισθητήρες τους, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους σε πρώιμο στάδιο και προειδοποιούν αυτόματα τους άλλους οδηγούς που βρίσκονται κοντά, μέσω ασύρματου σήματος WLAN.

  Σημείωση από Volkswagen

  1.
  Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του νέου ID. Buzz Pro. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
  2.
  Φόρτιση με μέγιστη ισχύ φόρτισης 170 kW DC στην παραλλαγή μπαταρίας Pro, καθώς και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περίπου 23°C και κατάσταση φόρτισης έναρξης περίπου 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
  3.
  Μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο SAE V6.
  4.
  Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
  5.
  Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του νέου ID. Buzz Pro. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
  6.
  Το όχημα και ο σταθμός φόρτισης πρέπει να διαθέτουν τη λειτουργία Plug&Charge.
  7.
  Για να χρησιμοποιήσετε τις ενημερώσεις "Over-the-Air", το όχημα πρέπει να είναι online και συνδεδεμένο στο Internet. Απαιτείται, επίσης, μία έγκυρη σύμβαση We Connect.
  8.

  Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen We Connect“ (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

  Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

  Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

  Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η ταυτόχρονη χρήση του We Connect και We Connect Fleet δεν είναι εφικτή.

  9.

  Η λειτουργία υποβοήθησης οδήγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά με το αυτοκίνητο. Η διαδικασία μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

  Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα του οχήματος. Τα Online μέρη του Travel Assist με swarm data μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εντός του πεδίου κάλυψης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις απορρήτου. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Online μέρος ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή We Connect ID.

  Το Online μέρος του Travel Assist είναι διαθέσιμο στις παρακάτω χώρες:

  Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία, Κύπρος.

  Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία "Travel Assist με swarm data", χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να υπογράψετε ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect (για λεπτομέρειες, δείτε εδώ: https://www.volkswagen.gr/el/syndesimoteta-kai-yperesies-kinetikotetas/syndesimoteta/we-connect/energopoiese.html). Απαιτείται επίσης ξεχωριστή σύμβαση για τα δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης (Online μέρος).

  Μετά την παράδοση του οχήματος έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες για να ενεργοποιήσετε την online λειτουργία του Travel Assist με swarm data. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, ξεκινά αυτόματα η αρχική διάρκεια χρήσης του Οnline μέρους του Travel Assist με swarm data. Έχετε την επιλογή να επεκτείνετε τη διάρκεια με αγορά μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας χρήσης.

  Η χρήση του Οnline μέρους του Travel Assist με swarm data είναι δυνατή μέσω μίας ενσωματωμένης σύνδεσης στο Internet. Το κόστος δεδομένων που προκύπτει από αυτό εντός της Ευρώπης καλύπτεται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου από την Volkswagen AG. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, ανάλογα με το εκάστοτε τιμολόγιο κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

  Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.connect.volkswagen-we.com ή σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

  10.
  Εντός των ορίων του συστήματος.