Το VW ID. Buzz Cargo σε μπλε-λευκό, σε έναν σταθμό φόρτισης. Μία γυναίκα στέκεται μπροστά με ένα tablet στα χέρια. Ένας άνδρας συνδέει το καλώδιο φόρτισης.

The new all-electric ID. Buzz Cargo

  • Μεγ. Αυτονομία WLTP:425 km
   1
  • Χρόνος φόρτισης 5 % έως 80 %:περίπου 30 min.
   2

  ID. Buzz Cargo: Η επαγγελματική κινητικότητα σε νέα διάσταση

  Πόσες και ποιες απαιτήσεις έχετε από ένα σύγχρονο επαγγελματικό βαν; Ηλεκτρική μετάδοση κίνησης, επαρκή όγκο χώρου αποσκευών και, ταυτόχρονα, δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων; Όλα αυτά τα προσφέρει το νέο ID. Buzz Cargo. Και χάρη στη σύγχρονη δικτύωσή του, τα ψηφιακά συστήματα και πολλές έξυπνες λειτουργίες θα κάνουν την επαγγελματική σας ζωή ευκολότερη. Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo, η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen. Το αποτέλεσμα; Ένα ισχυρό και βιώσιμο επαγγελματικό όχημα που μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις προκλήσεις της καθημερινής σας εργασίας.

  Το ID. Buzz είναι φορτωμένο με σακιά καφέ. Ένας άνδρας στέκεται πίσω από το όχημα στο οποίο ο χώρος φόρτωσης είναι ανοιχτός.

  Επανασχεδιασμένος χώρος φόρτωσης: Kαθιστά το ID. Buzz Cargo ηγέτη στη δυνατότητα φόρτωσης

  Μεγάλος χώρος φόρτωσης, με μικρές διαστάσεις και ταυτόχρονα πλήρως ηλεκτρικό. Το ID. Buzz Cargo είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της επαγγελματικής κινητικότητας. Χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση του χώρου φόρτωσης, εντυπωσιάζει με τον χώρο του, στον οποίο μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν δύο κάθετα φορτωμένες ευρωπαλέτες. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη χωρητικότητα φορτίου έως 3,9 κυβικά μέτρα3 και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο των 650 κιλών, το ID. Buzz Cargo διακρίνεται από κάθε άποψη. Η έξυπνη ιδέα της αποθήκευσης στο Cockpit παρέχει επίσης άφθονο χώρο, στον οποίο σχεδόν όλα τα πράγματα της καθημερινής εργασίας μπορούν να αποθηκευτούν σωστά και με ασφάλεια, από τα γάντια εργασίας μέχρι το μέτρο σας. Και με το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, φορτία τρέιλερ έως και 1.000 κιλά είναι επίσης εύκολα εφικτά προσδένονται και μεταφέρονται εύκολα, χάρη στον προαιρετικό κοτσαδόρο. Έτσι το νέο ID. Buzz γίνεται ουσιαστικός βοηθός εργασίας.

  Το Buzz Cargo φορτίζει σε έναν σταθμό φόρτισης. Ένας άνδρας συνδέει το καλώδιο φόρτισης.

  Μεγαλύτερη βιωσιμότητα για τη σύγχρονη επαγγελματική κινητικότητα

  Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει σύγχρονη κινητικότητα για σχεδόν κάθε επάγγελμα, ακόμα και αν πρέπει να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις. Συγκεκριμένα, το ID. Buzz Cargo παραδίδεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO24 και μπορείτε να διανύσετε έως 425 χιλιόμετρα5 χωρίς επαναφόρτιση. Στον δρόμο, η τεχνολογία Plug & Charge6 διευκολύνει τη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Απλά πρέπει να συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης και η φόρτιση ξεκινά. Ακόμη, χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με το ID. Buzz Cargo έχετε πρόσβαση σε περιβαλλοντικές ζώνες εντός πόλης, οι οποίες μπορεί να περιοριστούν για οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έτσι, το νέο ID. Buzz Cargo κάνει την επαγγελματική κινητικότητά σας ακόμα πιο ευέλικτη.

  Μια γυναίκα κάθεται στη θέση του οδηγού του ID. Buzz Cargo και συνδέει το κινητό της με το όχημα.

  Η τεχνολογία του αύριο. Από σήμερα με το ID. Buzz Cargo

  Το νέο ID. Buzz Cargo σάς υποστηρίζει στην καθημερινή σας εργασία με πολλές ψηφιακές λειτουργίες και τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον. Προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης και με εξαιρετική ορατότητα, χάρη στους προαιρετικούς προβολείς LED matrix. Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας. Ταυτόχρονα, είναι πάντα συνδεδεμένο, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα SIM που το καθιστά εφικτό. Έτσι, σας επιτρέπει μπορείτε να διατηρείτε πλήρως ενημερωμένες τις ψηφιακές λειτουργίες του ID. Buzz Cargo. Με τις ενημερώσεις "Over-the-Air"7, μέσω του We Connect8, το λογισμικό για τα συστήματα μπορεί να ενημερωθεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Πλήρως συνδεδεμένο. Συνδεσιμότητα & Τεχνολογία

  • Ενημερώσεις Over the Air7

   Οι ενημερώσεις λογισμικού αυξάνουν τη λειτουργικότητα των ψηφιακών συστημάτων στο ID. Buzz Cargo σας. Αυτά μπορούν να ενημερώνονται και να βελτιστοποιούνται τακτικά, χάρη στις ενημερώσεις Over the Air7, μέσω We Connect8.

   Χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο και πολύ απλά: Οι ενημερώσεις Over the Air7 πραγματοποιούνται κατά την οδήγηση στο παρασκήνιο, μέσω της πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας του ID. Buzz Cargo σας. Μόλις είναι διαθέσιμη μία ενημέρωση, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας και θα σας καθοδηγήσει στα επιμέρους βήματα μέχρι την εγκατάσταση. Όταν παρκάρει το ID. Buzz Cargo, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιείται η πλήρης εγκατάσταση και την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε, μπορείτε να απολαύσετε ενημερωμένες και βελτιωμένες λειτουργίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε ενημερωμένοι και θα έχετε οφέλη ακόμα και μετά την αγορά του ID. Buzz Cargo σας, από τις πιο προηγμένες ψηφιακές εξελίξεις μας.

  • Συστήματα υποβοήθησης

   Με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, αν το επιθυμείτε, και δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα οχήματα, το ID. Buzz είναι έτοιμο σήμερα, για την κινητικότητα του αύριο. Το φάσμα των έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού κυμαίνεται, για πρώτη φορά σε ένα επαγγελματικό όχημα της Volkswagen, από το αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα και τα τοπικά μηνύματα προειδοποίησης και κινδύνου (Car2X) έως την τελευταία έκδοση του προαιρετικού συστήματος Travel Assist με swarm data9. Αυτό το σύστημα μπορεί να διατηρήσει για εσάς τη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και την ρυθμισμένη από εσάς μέγιστη ταχύτητα κίνησης9. Το Travel Assist χρησιμοποιεί δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοζόμενης καθοδήγησης λωρίδας. Αυτή διατηρεί το όχημα ενεργά στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας. Το Travel Assist με swarm data, προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησής σας και μπορεί να οδηγήσει προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στη δική σας λωρίδα, αντί να είναι ακριβώς κεντραρισμένο9. Επιπλέον, το Travel Assist με swarm data στον αυτοκινητόδρομο, μπορεί επίσης να σας υποστηρίξει ενεργά κατά την αλλαγή λωρίδων9. Αν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, το Travel Assist με swarm data βασίζεται μόνο σε ένα αναγνωρισμένο όριο λωρίδας, προκειμένου να διατηρηθεί η λωρίδα, για παράδειγμα σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς κεντρική διαγράμμιση οδοστρώματος9. Επιπλέον, το Travel Assist με swarm data διαθέτει προνοητικό έλεγχο ταχύτητας και υποβοήθηση σε στροφές. Ταυτόχρονα, η ταχύτητα του οχήματος μπορεί να προσαρμοστεί στους ισχύοντες περιορισμούς ταχύτητας, καθώς και στην πορεία του δρόμου (στροφές, κυκλική κυκλοφορία, κ.λπ.)9. Οι προαιρετικοί προβολείς IQ. Light LED-Matrix δρουν επίσης προνοητικά. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό Light Assist, ανάβουν και σβήνουν αυτόματα κατά την οδήγηση τη νύχτα πριν ενοχληθούν οι άλλοι οδηγοί10.

   Πρωτοποριακό και πλήρως δικτυωμένο: Με το ID. Buzz Cargo μεταβαίνετε στον προορισμό σας πιο άνετα.

  • Car2X

   Τα οχήματα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους στην οδική κυκλοφορία μπορούν να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να προειδοποιήσουν για τοπικούς κινδύνους. Η τεχνολογία Car2X επεκτείνει την ακτίνα των αισθητήρων ενός οχήματος πολλές φορές, συμπεριλαμβάνοντας πληροφορίες από άλλους οδηγούς που βρίσκονται κοντά καθώς και την υποδομή στον υπολογισμό της τρέχουσας συνολικής κατάστασης. Χρησιμοποιώντας έξυπνο λογισμικό και ηλεκτρονικά συστήματα, η ασφάλεια μπορεί να αυξηθεί σε νέα επίπεδα. Ένα παράδειγμα είναι η υπηρεσία "Τοπικές ειδοποιήσεις". Τα μοντέλα ID. επικοινωνούν μεταξύ τους με εμβέλεια έως 800 μέτρων και εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου. Χάρη στους πολυάριθμους αισθητήρες τους, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους σε πρώιμο στάδιο και προειδοποιούν αυτόματα τους άλλους οδηγούς που βρίσκονται κοντά, μέσω ασύρματου σήματος WLAN.