Το ID. Buzz και το ID. Buzz Cargo από τη VW.

Τα νέα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo

Πλήρως ηλεκτρικά, πλήρως δικτυωμένα και εντελώς ανανεωμένα.

Πλήρως ηλεκτρικά, πλήρως δικτυωμένα και εντελώς ανανεωμένα.

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo: Η ηλεκτρική κινητικότητα σε νέα διάσταση

Με τα μοντέλα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo φέρνουμε την εμβληματική σχεδίαση στην εποχή της ηλεκτρικής κινητικότητας. Οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες, οι ψηφιακές λειτουργίες και οι νέες διαμορφώσεις χώρων εξασφαλίζουν άνεση που θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις. Είτε χρησιμοποιούνται για την οικογένεια είτε ως επαγγελματικά οχήματα, τα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo είναι οι έξυπνοι σύντροφοι, που με το χαρακτηριστικό χαμόγελό τους δημιουργούν αμέσως θετική διάθεση.

Ένα λευκό-κίτρινο VW ID. Buzz στέκεται σε ημιπροφίλ σε έναν άγνωστο πλανήτη του σύμπαντος Star Wars με δύο ήλιους και φορτίζει με ρεύμα. 2 droids βρίσκονται δίπλα του.

«Great things start with a smile»

Το νέο ID. Buzz είναι το εμβληματικό μοντέλο μας για την ηλεκτρική εποχή. Για το λανσάρισμά του ενώσαμε τις δυνάμεις μας με κάτι εξίσου εμβληματικό: τους ήρωες του Star Wars. Αυτοί ενθουσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή. Το ID. Buzz δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ασύγκριτη γοητεία του, αλλά και με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και μία εντελώς νέα αίσθηση χώρου. Αυτό το κάνει έναν αξιαγάπητο και έξυπνο σύντροφο για κάθε περιπέτεια. Σε οποιονδήποτε γαλαξία.

Απλά γαλαξιακό

Το νέο ID. Buzz δεν είναι απλώς "high tech", είναι "human tech". Ένας έξυπνος σύντροφος που μεταδίδει αμέσως θετική ενέργεια με το χαρακτηριστικό χαμόγελό του. Μπορεί να μην είναι ανθρωποειδές, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το νεότερο μέλος της οικογένειας ID. θα αποκτήσει αμέσως θαυμαστές, όπου και αν βρεθεί.

--:--

Σημαντική ενίσχυση για τη Volkswagen
Ο Ewan McGregor γίνεται πρεσβευτής της μάρκας

Ο Ewan McGregor με το ηλεκτροκίνητο βαν VW T1.

Ο Ewan McGregor μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Ο Ewan είναι ενθουσιώδης οπαδός της Volkswagen και έχει τη δική του συλλογή από αυτοκίνητα vintage, ένα από τα οποία μάλιστα έχει μετατρέψει ο ίδιος σε ηλεκτρικό. Ως πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF του Ηνωμένου Βασιλείου για πολλά χρόνια, είναι αφοσιωμένος σε φιλανθρωπικά έργα σε όλον τον κόσμο. Αυτό τον καθιστά ιδανικό συνεργάτη για μία κοινή αποστολή: να καταστήσει την κινητικότητα του μέλλοντος πιο βιώσιμη.

Ο Ewan McGregor κοιτάζει ένα ID. Buzz της VW.

Στο σπίτι ή στον δρόμο: Άνετη και ευέλικτη φόρτιση

Γρήγορη φόρτιση, έξυπνες λύσεις φόρτισης και ταυτόχρονα δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων. Ενώ με το αυτοκίνητο εσωτερικής καύσης έπρεπε να πάτε σε ένα πρατήριο καυσίμων για ανεφοδιασμό, τώρα φορτίζετε το ID. Buzz ή το ID. Buzz Cargo όσο είναι ακινητοποιημένα, είτε στο σπίτι είτε ενώ βρίσκεστε στον δρόμο. Για παράδειγμα, στη δουλειά, στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο parking. Αυτό καθιστά την καθημερινή χρήση πολύ πιο ευέλικτη και βολική. Μπορείτε να βρείτε δωρεάν σταθμούς φόρτισης γρήγορα και εύκολα με τις υπηρεσίες φόρτισης Volkswagen, οι οποίες σας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα από 310.000 σημεία φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης των ID. Buzz και ID. Buzz Cargo για κανονική φόρτιση (AC) είναι έως και 11 kW. Για γρήγορη φόρτιση (DC), η μέγιστη ισχύς φόρτισης και των δύο μοντέλων είναι έως 170 kW. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμη στον αυτοκινητόδρομο, για παράδειγμα σε σταθμό φόρτισης IONITY, μπορεί να χρειαστούν περίπου 30 λεπτά για τη φόρτιση της μπαταρίας από 5% έως 80%1.

Το ID. Buzz Cargo της VW με ανοιχτό τον χώρο φόρτωσης. Ένας άνδρας φορτώνει εμπορεύματα.

ID. Buzz Cargo. Μεγάλος χώρος φόρτωσης σε μικρή επιφάνεια

Ένας πλήρως ηλεκτρικός “συνεργάτης” με μεγάλο χώρο φόρτωσης και μικρό αποτύπωμα. Με το ID. Buzz Cargo λανσάρουμε τη νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας. Η νέα σχεδίαση της διαμόρφωσης του χώρου φόρτωσης δημιουργεί χώρο για να φορτωθούν δύο ευρωπαλέτες κάθετα. Μαζί με τον μεγάλο όγκο φόρτωσης έως 3,9 κυβικά μέτρα2 και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο των 650 κιλών, το ID. Buzz Cargo είναι σχεδόν πάντα ικανό για παραδόσεις, ακόμα και στα στενά δρομάκια της μεγαλούπολης, χάρη στον μικρό κύκλο στροφής του (μόλις 11,09 μέτρα). Η δεύτερη προαιρετική συρόμενη πόρτα στην πλευρά του οδηγού καθιστά τη φόρτωση και την εκφόρτωση ακόμα πιο εύκολες για εσάς και την ομάδα σας. Επιπλέον, το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του νέου ID. Buzz Cargo καθιστά δυνατά φορτία ρυμούλκησης έως και 1.000 κιλά, με τον προαιρετικό κοτσαδόρο.

Δύο παιδιά κάθονται στα πίσω καθίσματα ενός VW ID. Buzz.

ID. Buzz. Πλούσια αίσθηση χώρου σε συνδυασμό με σύγχρονη βιωσιμότητα

Ένα όχημα πολλών χρήσεων για όλες σχεδόν τις καθημερινές προκλήσεις. Το ID. Buzz μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης, με το οποίο μπορείτε να ζήσετε την κινητικότητα του αύριο, σήμερα. Χάρη στην πλήρως ανανεωμένη εσωτερική του σχεδίαση, προσφέρει ένα νέο επίπεδο ευρυχωρίας με άφθονο χώρο για τα πόδια. Πλήρως φορτωμένο, το πενταθέσιο όχημα χωράει έως και 1.121 λίτρα πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Το προαιρετικό, αφαιρούμενο ID. Buzz Box προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού. Μέσα σε αυτό, μπουκάλια, γυαλιά ηλίου ή έγγραφα είναι πάντα καλά ταξινομημένα και εύκολα διαθέσιμα. Το ID. Buzz δεν είναι μόνο ανανεωμένο, αλλά και πιο βιώσιμο: από την παραγωγή και την παράδοση με ουδέτερο ισοζύγιο CO24 έως την περιβαλλοντικά ευσυνείδητη χρήση, αν για παράδειγμα αυτό λειτουργεί με το πιστοποιημένο, οικολογικό ρεύμα Volkswagen Naturstrom®5. Επιπλέον, το εσωτερικό χωρίς δέρμα ζώων, το οποίο είναι εν μέρει κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, δείχνει ότι οι ολιστικές λύσεις είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων.

3.
Η διάσταση ισχύει μέχρι το επάνω άκρο του πίσω καθίσματος.

Η μοντέρνα σχεδίαση συναντά την πρωτοποριακή τεχνολογία

Εμπνευσμένη από το πρώτο βαν, το Bulli, η σχεδίαση με όραμα των ID. Buzz και ID. Buzz Cargo συνδυάζει την καινοτόμο τεχνολογία με τις μικρές διαστάσεις. Λόγω του μικρού κύκλου στροφής τους, για παράδειγμα, και τα δύο μοντέλα είναι ιδανικά για τα στενά δρομάκια της μεγαλούπολης. Η σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού των ID. Buzz και ID. Buzz Cargo εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο καθημερινής άνεσης, τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική χρήση. Όταν φτάσετε ή βγείτε από το όχημα στο σκοτάδι, οι προβολείς και μία φωτεινή προβολή κάνουν τον δρόμο ορατό. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα θα σας καλωσορίσουν με ένα φιλικό "άνοιγμα ματιών" των προαιρετικών προβολέων LED-Matrix καθώς πλησιάζετε με το κλειδί του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless Advanced.

Το Cockpit του ID. Buzz.

ID. Buzz – Τεχνολογία και Συνδεσιμότητα. Ψηφιακά χαρακτηριστικά που θα σας εντυπωσιάσουν

Digital Cockpit, σύνδεση στο Internet και ενσωματωμένος φωνητικός έλεγχος. Στο νέο ID. Buzz λειτουργούν πολλές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες μας. Χάρη στο Car2X, το ID. Buzz επικοινωνεί με άλλους συνδεδεμένους οδηγούς που βρίσκονται κοντά και σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο σχετικά με πιθανά εμπόδια και κινδύνους. Αν το επιθυμείτε, με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης, το ID. Buzz προσφέρει άνεση στο υψηλότερο επίπεδο. Χάρη στις ενημερώσεις "Over-the-Air"6 μέσω του We Connect7, το λογισμικό για τα συστήματα μπορεί να ενημερωθεί πολύ εύκολα. Το διαδραστικό ID. Light επικοινωνεί, κατά την οδήγηση, με τον οδηγό. Ταυτόχρονα ο προσαρμοζόμενος έμμεσος φωτισμός εξασφαλίζει ατμοσφαιρικές πινελιές στο εσωτερικό. Αυτές και πολλές άλλες λειτουργίες του οχήματος μπορούν να ελέγχονται εύκολα και έξυπνα μέσω της προαιρετικής έγχρωμης οθόνης αφής 30,5 cm (12 ιντσών) του συστήματος Infotainment. Προαιρετικά, πολλές θύρες USB C προσφέρουν πρακτικές επιλογές φόρτισης για τις κινητές σας συσκευές και εξαιρετική δικτύωση.

Μία γυναίκα στη θέση του οδηγού του ID. Buzz Cargo.

ID. Buzz Cargo – Το Cockpit γίνεται το γραφείο σας. Άψογα οργανωμένο για την καθημερινότητα

Τακτοποιημένο και τέλεια οργανωμένο. Η θέση εργασίας του οδηγού του νέου ID. Buzz Cargo είναι ιδανική για την καθημερινή σας εργασία. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας έως και δύο επιβάτες στον βασικό διπλό πάγκο καθισμάτων συνοδηγού. Και υπάρχει, επίσης, αρκετός χώρος για τα αντικείμενα της καθημερινής εργασίας σας. Αυτά μπορούν να αποθηκευτούν με τάξη και με ασφάλεια, χάρη στη διαμόρφωση των χώρων αποθήκευσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματική χρήση. Είτε πρόκειται για δελτίο παράδοσης είτε για πακέτο γεύματος, εδώ υπάρχει το κατάλληλο σωστό μέρος για σχεδόν τα πάντα. Το ID. Buzz Cargo προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης με προαιρετικά καθίσματα στην καμπίνα. Στο προαιρετικό αφαιρούμενο ID. Buzz Cargo Box, εκτός από ποτήρια καφέ και κλειδιά, μπορούν να αποθηκευτούν επίσης μικροί έως μεσαίοι φορητοί υπολογιστές και ντοσιέ εργασίας. Έτσι, έχετε πάντα το γραφείο σας στη διάθεσή σας. Το Cockpit του ID. Buzz Cargo δεν εντυπωσιάζει μόνο με την πρακτική του ευκολία χρήσης, αλλά και με τα πολυάριθμα ψηφιακά χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, η ενσωματωμένη κάρτα SIM σάς επιτρέπει να ενημερώσετε εύκολα το λογισμικό του ID. Buzz Cargo με τις ενημερώσεις “Over-the-Air“6, μέσω του We Connect7.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Φόρτιση με μέγιστη ισχύ φόρτισης 170 kW DC στην παραλλαγή μπαταρίας Pro, καθώς και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περίπου 23°C και κατάσταση φόρτισης έναρξης περίπου 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
2.
Μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο SAE V6.
4.
Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
5.
Μία προσφορά της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
6.
Για να χρησιμοποιήσετε τις ενημερώσεις "Over-the-Air", το όχημα πρέπει να είναι online και συνδεδεμένο στο Internet. Απαιτείται, επίσης, μία έγκυρη σύμβαση We Connect.
7.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen We Connect“ (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η ταυτόχρονη χρήση του We Connect και We Connect Fleet δεν είναι εφικτή.