Το ID. Buzz σταθμευμένο. Δίπλα του μία χαρούμενη οικογένεια.

The new all-electric ID. Buzz

Great things start with a smile.

Τώρα Ετοιμοπαράδοτο

Great things start with a smile.

Τώρα Ετοιμοπαράδοτο

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 66.500 €
  • Μεγ. Αυτονομία WLTP:402 – 423 km
   1
  • Χρόνος φόρτισης 5 % έως 80 %:περίπου 30 λεπτά
   2

  Το ID. Buzz επαναπροσδιορίζει το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας.

  Η νέα γενιά της ηλεκτρικής κινητικότητας είναι εδώ: το καινοτόμο ID. Buzz. Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό icon car από την Volkswagen. Πολυλειτουργικό, πλήρως δικτυωμένο και με εντελώς νέα σχεδίαση. Ένα ηλεκτρικό icon car για οικογένειες, φίλους και τις προκλήσεις της καθημερινότητας, ακόμα και στα στενά δρομάκια της μεγαλούπολης. Ανακαλύψτε τώρα την πρωτοποριακή σχεδίαση του ID. Buzz, που συνδυάζει μικρές διαστάσεις με την ευρυχωρία και την καινοτόμο τεχνολογία. Ζήστε μια νέα αίσθηση χώρου με ένα εσωτερικό, που αποτελείται εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά. Αφήστε τον εαυτό σας να εντυπωσιαστεί από την εκτεταμένη συνδεσιμότητα και τα ψηφιακά χαρακτηριστικά, όπως το έξυπνο ID. Light. Επιβεβαιώστε την αξία της σύγχρονης ηλεκτρικής κινητικότητας στο νέο ID. Buzz.

  Ο σχεδιασμός μιας νέας εποχής.

  Αποτελεί έναν φόρο τιμής στο πρώτο Bulli. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι και εντελώς ανεξάρτητο. Διατίθεται σε τέσσερα εξωτερικά χρώματα δύο αποχρώσεων. Η εκφραστική σχεδίαση του ID. Buzz συνδυάζει τις σύγχρονες αναλογίες με την πρωτοποριακή τεχνολογία. Έτσι, χάρη στην εντελώς νέα φιλοσοφία, το εσωτερικό με τα άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα προσφέρει περισσότερο χώρο και ευελιξία, ενώ ο προσαρμοζόμενος φωτισμός Ambiente, με έως και 30 χρώματα, φροντίζει για όμορφη ατμόσφαιρα. Με μέγιστη εμπειρία χώρου και πρωτοποριακή σχεδίαση φωτισμού, το νέο ID. Buzz πείθει σε όλες του τις εκφάνσεις.

  Το ID. Buzz παρκάρει μπροστά από ένα σπίτι με πλευρικά ανοιχτή πόρτα.

  Βιώσιμη κινητικότητα σε όλους τους τομείς.

  Ολιστική βιωσιμότητα για ένα μέλλον με γνώμονα το κλίμα. Αυτή είναι η αξίωσή μας με το νέο ID. Buzz. Για αυτόν τον λόγο δεν το παραδίδουμε μόνο με ουδέτερο ισοζύγιο CO23, αλλά θα οδηγείτε και χωρίς καθόλου εκπομπές CO2 τοπικά. Με τον ID. Charger4 υπάρχει επίσης διαθέσιμο, το κατάλληλο Wallbox. 
  Οδηγήστε με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και το κλίμα, με αυτονομία έως και 423 χιλιόμετρα1. Επιπλέον,  χάρη στο εσωτερικό του, χωρίς δέρμα ζώων και  τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε πολλά σημεία, το ID. Buzz συνδυάζει αρμονικά τη βιωσιμότητα με την άνεση.

  Το Cockpit του ID. Buzz.

  Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας του αύριο, από σήμερα.

  Εκτεταμένη συνδεσιμότητα χάρη στο Car2X5, με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης στο όχημα και καλή ορατότητα χάρη στους προβολείς LED-Matrix, το νέο ID.Buzz εντυπωσιάζει με πολυάριθμα ψηφιακά χαρακτηριστικά και προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας. Με τη σταθερά τοποθετημένη κάρτα SIM, είναι πάντα ενεργοποιημένο online: Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε πλήρως ενημερωμένες τις ψηφιακές λειτουργίες του ID. Buzz. Με τις ενημερώσεις "Over-the-Air"6 και μέσω του We Connect7, το λογισμικό για τα συστήματα μπορεί να ενημερωθεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Ζητήστε μία προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας

  Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για το ID. Buzz από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.