Το ID. Buzz παρκάρει μπροστά από ένα σπίτι με Wallbox.

Το νέο ID. Buzz

  • Μεγ. Αυτονομία WLTP:423 km
   1
  • Χρόνος φόρτισης 5 % έως 80 %:περίπου 30 min.
   2

  Το ID. Buzz επαναπροσδιορίζει το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας

  Η νέα γενιά της ηλεκτρικής κινητικότητας είναι εδώ: το καινοτόμο ID. Buzz. Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό minibus από την Volkswagen. Πολυλειτουργικό, πλήρως δικτυωμένο και με εντελώς νέα σχεδίαση. Ένα ηλεκτρικό minibus για οικογένειες, φίλους και τις προκλήσεις της καθημερινότητας, ακόμα και στα στενά δρομάκια της μεγαλούπολης. Ανακαλύψτε την πρωτοποριακή σχεδίαση του ID. Buzz που συνδυάζει μικρές διαστάσεις με ευρυχωρία και καινοτόμο τεχνολογία. Ζήστε μία νέα αίσθηση χώρου με ένα εσωτερικό που αποτελείται εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά. Αφήστε τον εαυτό σας να εντυπωσιαστεί από την εκτεταμένη συνδεσιμότητα και τα ψηφιακά χαρακτηριστικά, όπως το έξυπνο ID. Light. Επιβεβαιώστε την αξία της σύγχρονης ηλεκτρικής κινητικότητας στο νέο ID. Buzz.

  Ο σχεδιασμός μιας νέας εποχής

  Αποτελεί έναν φόρο τιμής στο πρώτο Bulli. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι και εντελώς ανεξάρτητο. Η εκφραστική σχεδίαση του ID. Buzz συνδυάζει τις σύγχρονες αναλογίες με την πρωτοποριακή τεχνολογία. Με βάση την εμβληματική σχεδίαση της πρώτης γενιάς του Bulli, διατίθεται ως επιλογή σε τέσσερα δίχρωμα φινιρίσματα. Ο ρυθμιζόμενος έμμεσος φωτισμός με, προαιρετικά, έως και 30 χρώματα δημιουργεί ατμοσφαιρικές πινελιές στο εσωτερικό. Χάρη στην εντελώς νέα του σχεδίαση με τα άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα, προσφέρει όχι μόνο περισσότερο χώρο και μεταβλητό εσωτερικό, αλλά και ευκολότερη φόρτωση. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να ανοίξετε την προαιρετική ηλεκτρική πόρτα πορτ-μπαγκάζ με μία κίνηση του ποδιού, αν το επιθυμείτε, χωρίς να βγάλετε το κλειδί από την τσέπη σας. Αυτό γίνεται χάρη στην προαιρετική λειτουργία Easy Open. Με έξυπνα χαρακτηριστικά, μέγιστη εμπειρία χώρου και πρωτοποριακή σχεδίαση φωτισμού, το νέο ID. Buzz διακρίνεται από κάθε άποψη.

  Το ID. Buzz σταθμευμένο μπροστά από ένα σπίτι με την πλευρική πόρτα ανοιχτή πόρτα.

  Βιώσιμη κινητικότητα σε όλους τους τομείς

  Ολιστική βιωσιμότητα για ένα μέλλον με γνώμονα το κλίμα. Αυτή είναι η αξίωσή μας με το νέο ID. Buzz. Για αυτόν τον λόγο, δεν το παραδίδουμε μόνο με ουδέτερο ισοζύγιο CO23, αλλά θα οδηγείτε και χωρίς καθόλου εκπομπές CO2 τοπικά. Με τον ID. Charger4 υπάρχει επίσης διαθέσιμο, προαιρετικά, το κατάλληλο Wallbox. Κατάλληλο τόσο για μεγάλες αποστάσεις, με αυτονομία έως 423 χιλιόμετρα5, όσο και μικρότερες, τοπικά χωρίς εκπομπές CO2, αυτές είναι οι απαιτήσεις για ένα σύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης για την καθημερινότητα. Το νέο ID. Buzz θα αλλάξει την ατομική κινητικότητα και θα οδηγήσει σε ένα μέλλον που σέβεται το περιβάλλον. Χάρη στο εσωτερικό του, χωρίς δέρμα από ζώα και τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε πολλά σημεία, όπως τα καλύμματα των καθισμάτων, τις επενδύσεις του δαπέδου και τον διακοσμητικό ουρανό οροφής, συνδυάζει αρμονικά τη βιωσιμότητα με την άνεση.

  Το Cockpit του ID. Buzz.

  Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας του αύριο, σήμερα

  Το παρόν συνδέεται τέλεια με το μέλλον. Το νέο ID. Buzz εντυπωσιάζει με τις πολυάριθμες ψηφιακές λειτουργίες του. Χάρη στο Car2X, το ID. Buzz επικοινωνεί με άλλους συνδεδεμένους οδηγούς που βρίσκονται κοντά. δικτυωμένους συμμετέχοντες στην κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για πιθανούς κινδύνους και μποτιλιαρίσματα κατά μήκος της διαδρομής σας.6 Προαιρετικά, με πάνω από 30 ενσωματωμένα συστήματα υποβοήθησης και εξαιρετική ορατότητα, χάρη στους προαιρετικούς προβολείς LED-Matrix, το νέο ID. Buzz προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας. Με τη σταθερά τοποθετημένη κάρτα SIM, είναι πάντα ενεργοποιημένο. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε πλήρως ενημερωμένες τις ψηφιακές λειτουργίες του ID. Buzz. Με τις ενημερώσεις "Over-the-Air"7 μέσω του We Connect8 , το λογισμικό για τα συστήματα μπορεί να ενημερωθεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

   

  Εξωτερικά και εσωτερικά: νέα αίσθηση χώρου.

  Απολαύστε την περιβαλλοντικά φιλική κινητικότητα, είτε με όλη την οικογένεια, είτε σε μία εκδρομή με φίλους στην πόλη ή την εξοχή. Το νέο ID. Buzz είναι ένα όχημα πολλών χρήσεων, κατάλληλο για την καθημερινότητα και άνετο, χάρη στον μικρό κύκλο στροφής μόλις πάνω από έντεκα μέτρα. Λόγω της μέγιστης χρήσης του χώρου, το ανασχεδιασμένο εσωτερικό με εξοικονόμηση χώρου προσφέρει, επίσης, άφθονο χώρο για τα πόδια. Τα άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα του ID. Buzz μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπος. Ακόμη και με όλους τους επιβάτες, το πενταθέσιο όχημα διαθέτει άφθονο χώρο για αποσκευές, με χωρητικότητα έως 1.121 λίτρα πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

  9.
  Η διάσταση ισχύει μέχρι το επάνω άκρο του πίσω καθίσματος.

  Πλήρως συνδεδεμένο. Συνδεσιμότητα & Τεχνολογία

  • Ενημερώσεις "Over-the-Air"7

   Οι ενημερώσεις λογισμικού αυξάνουν τη λειτουργικότητα των ψηφιακών συστημάτων στο ID. Buzz σας. Αυτά μπορούν να ενημερώνονται και να βελτιστοποιούνται τακτικά, χάρη στις ενημερώσεις "Over-the-Air"7 μέσω We Connect8, χωρίς καμία επίσκεψη στο συνεργείο. Αυτό γίνεται πολύ απλά. Οι ενημερώσεις "Over-the-Air"7 πραγματοποιούνται στο ID. Buzz σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης στο παρασκήνιο, μέσω της πρόσβασης σε κινητή τηλεφωνία. Μόλις είναι διαθέσιμη μία ενημέρωση, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας και θα σας καθοδηγήσει στα βήματα της εγκατάστασης. Όταν παρκάρει το ID. Buzz, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιείται η πλήρης εγκατάσταση και την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε, μπορείτε να απολαύσετε ενημερωμένες και βελτιωμένες λειτουργίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε ενημερωμένοι και θα έχετε οφέλη ακόμα και μετά την αγορά του ID. Buzz σας από τις πιο προηγμένες ψηφιακές εξελίξεις μας.

  • Car2X

   Τα οχήματα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους στην οδική κυκλοφορία μπορούν να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να προειδοποιήσουν για τοπικούς κινδύνους. Η τεχνολογία Car2x επεκτείνει την ακτίνα των αισθητήρων ενός οχήματος πολλές φορές, συμπεριλαμβάνοντας πληροφορίες από άλλους οδηγούς που βρίσκονται κοντά καθώς και την υποδομή στον υπολογισμό της τρέχουσας συνολικής κατάστασης. Χρησιμοποιώντας έξυπνο λογισμικό και ηλεκτρονικά συστήματα, η ασφάλεια μπορεί να αυξηθεί σε νέα επίπεδα. Ένα παράδειγμα είναι η υπηρεσία "Τοπικές ειδοποιήσεις". Τα μοντέλα ID. επικοινωνούν μεταξύ τους με εμβέλεια έως 800 μέτρων και εντός χιλιοστών του δευτερολέπτου. Χάρη στους πολυάριθμους αισθητήρες τους, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους σε πρώιμο στάδιο και προειδοποιούν αυτόματα τους άλλους οδηγούς που βρίσκονται κοντά, μέσω ασύρματου σήματος WLAN.

  • ID. Light

   Οι ψηφιακοί βοηθοί κάνουν την καθημερινή μας ζωή όλο και πιο εύκολη. Φυσικά, αυτό ισχύει και για το νέο ID. Buzz. Το καινοτόμο ID. Light έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διαισθητική υποστήριξη στους επιβάτες του με έξυπνα σήματα φωτός. Ως λεπτή φωτεινή λωρίδα κάτω από το παρμπρίζ, επικοινωνεί μαζί σας οπτικά και διευκολύνει την οδήγηση, σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης. Το ID. Light με διαφορετικούς παλμούς φωτός σηματοδοτεί, για παράδειγμα, προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε αμέσως μετά, σύμφωνα με την πλοήγηση, αν το ID. Buzz είναι έτοιμο για οδήγηση ή αν η μπαταρία φορτίζεται εκείνη τη στιγμή. Επίσης, σας αποχαιρετά όταν φύγετε με ένα φωτεινό αποχαιρετισμό.

  • Συστήματα υποβοήθησης

   Με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης οδηγού και δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα οχήματα, το ID. Buzz είναι έτοιμο σήμερα για την κινητικότητα του αύριο. Για πρώτη φορά σε ένα Επαγγελματικό Όχημα της Volkswagen, η γκάμα των έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης περιλαμβάνει από αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα μέσω τοπικών μηνυμάτων προειδοποίησης και κινδύνου (Car2X) έως την πιο πρόσφατη έκδοση του προαιρετικού Travel Assist με swarm data11. Αυτό το σύστημα μπορεί να διατηρήσει για εσάς τη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και τη ρυθμισμένη από εσάς μέγιστη ταχύτητα κίνησης11. Το Travel Assist χρησιμοποιεί δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοζόμενης καθοδήγησης λωρίδας. Αυτή διατηρεί το όχημα ενεργά στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας. Το Travel Assist με swarm data προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησής σας και μπορεί να κατευθυνθεί προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στη δική σας λωρίδα, αντί να είναι ακριβώς κεντραρισμένο11. Επιπλέον, το Travel Assist με swarm data, μπορεί επίσης να σας υποστηρίξει ενεργά κατά την αλλαγή λωρίδων11 στον αυτοκινητόδρομο. Εάν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, το Travel Assist με swarm data βασίζεται μόνο σε ένα αναγνωρισμένο όριο λωρίδας, προκειμένου να διατηρηθεί η λωρίδα, για παράδειγμα σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς κεντρική διαγράμμιση οδοστρώματος11. Επιπλέον, το Travel Assist με swarm data διαθέτει προνοητικό έλεγχο ταχύτητας και υποβοήθηση σε στροφές. Συγχρόνως η ταχύτητα του οχήματος μπορεί να προσαρμοστεί στους ισχύοντες περιορισμούς ταχύτητας καθώς και στην πορεία του δρόμου (στροφές, κυκλική κυκλοφορία, κ.λπ.)11. Προνοητικά δρουν επίσης οι προαιρετικοί προβολείς IQ.  Light - LED-Matrix. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία Dynamic Light Assist, φωτίζουν και καλύπτονται δυναμικά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης και στρίβουν στις στροφές πριν το κάνετε εσείς.6 Το ID. Light σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης, προσφέρει ακόμα πιο χαλαρή οδήγηση, μετατρέποντας τις οδηγίες από το σύστημα Infotainment και υποβοήθησης σε εύκολα κατανοητά σήματα φωτός. Πρωτοποριακό και πλήρως δικτυωμένο. Με το ID. Buzz μεταβαίνετε στον προορισμό σας πιο άνετα.

  Σημείωση από Volkswagen

  1.
  Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του νέου ID. Buzz Pro. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
  2.
  Φόρτιση με μέγιστη ισχύ φόρτισης 170 kW DC στην παραλλαγή μπαταρίας Pro, καθώς και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περίπου 23°C και κατάσταση φόρτισης έναρξης περίπου 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
  3.
  Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
  4.
  Μία προσφορά της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
  5.
  Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του νέου ID. Buzz Pro. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
  6.
  Εντός των ορίων του συστήματος.
  7.
  Για να χρησιμοποιήσετε τις ενημερώσεις "Over-the-Air", το όχημα πρέπει να είναι online και συνδεδεμένο στο Internet. Απαιτείται, επίσης, μία έγκυρη σύμβαση We Connect.
  8.

  Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen We Connect“ (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

  Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

  Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

  Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η ταυτόχρονη χρήση του We Connect και We Connect Fleet δεν είναι εφικτή.

  11.

  Η λειτουργία υποβοήθησης οδήγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά με το αυτοκίνητο. Η διαδικασία μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

  Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα του οχήματος. Τα Online μέρη του Travel Assist με swarm data μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εντός του πεδίου κάλυψης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις απορρήτου. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Online μέρος ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή We Connect ID.

  Το Online μέρος του Travel Assist είναι διαθέσιμο στις παρακάτω χώρες:

  Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία, Κύπρος.

  Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία "Travel Assist με swarm data", χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να υπογράψετε ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect (για λεπτομέρειες, δείτε εδώ: https://www.volkswagen.gr/el/syndesimoteta-kai-yperesies-kinetikotetas/syndesimoteta/we-connect/energopoiese.html). Απαιτείται επίσης ξεχωριστή σύμβαση για τα δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης (Online μέρος).

  Μετά την παράδοση του οχήματος έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες για να ενεργοποιήσετε την online λειτουργία του Travel Assist με swarm data. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, ξεκινά αυτόματα η αρχική διάρκεια χρήσης του Οnline μέρους του Travel Assist με swarm data. Έχετε την επιλογή να επεκτείνετε τη διάρκεια με αγορά μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας χρήσης.

  Η χρήση του Οnline μέρους του Travel Assist με swarm data είναι δυνατή μέσω μίας ενσωματωμένης σύνδεσης στο Internet. Το κόστος δεδομένων που προκύπτει από αυτό εντός της Ευρώπης καλύπτεται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου από την Volkswagen AG. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, ανάλογα με το εκάστοτε τιμολόγιο κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

  Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.connect.volkswagen-we.com ή σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.