Μια οικογένεια μπροστά από το νέο Multivan.

Το νέο Multivan

Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κόσμο

Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κόσμο

Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κόσμο

Το νέο Multivan αντιπροσωπεύει την αρχή μιας νέας εποχής. Μια εποχή που προσπαθεί να ισορροπήσει τις ανάγκες της παλαιότερης με τις επιθυμίες της νεότερης γενιάς. Γι' αυτό το νέο Bulli διαθέτει τώρα ακόμα πιο χαμηλές εκπομπές ρύπων, ακόμη πιο αστικό χαρακτήρα, είναι πιο ψηφιακό και δικτυωμένο και είναι ακόμη πιο ποιοτικό και άνετο. Ταυτόχρονα, παραμένει λειτουργικό και ευέλικτο όπως πάντα. Εδώ, ο μοντέρνος premium εξοπλισμός συναντά τις γνωστές all-round ιδιότητες. Ανακαλύψτε το νέο Multivan.

Απολαύστε μια νέα ελευθερία

Ένα VW Multivan σε σταθμό φόρτισης.

Plug-in hybrid
Μπείτε στη νέα εποχή

Θέλετε να οδηγείτε μέσα στην πόλη εντελώς ηλεκτρικά; Με το νέο Multivan eHybrid μπορείτε. Με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία, μπορείτε να καλύψετε πολλές καθημερινές αποστάσεις, οδηγώντας αμιγώς ηλεκτρικά. Έτσι, μπορείτε συχνά να κυκλοφορείτε μέσα στην πόλη, με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2. Θα απολαύσετε, επίσης, μία εντελώς νέα οδηγική εμπειρία και θα δείξετε ότι νοιάζεστε για τις επόμενες γενιές.

1.
Multivan eHybrid: κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: μικτή 1,6 - 1,5. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μικτή 14,6 - 14,5. Εκπομπές CO2 σε g/km: μικτή 37 – 34
Δύο κορίτσια βγάζουν selfie στο εσωτερικό του VW Multivan.

Πολυλειτουργικό τραπέζι
Η κεντρική κονσόλα στο επίκεντρο

Το νέο Multivan σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία, την οποία απολαμβάνετε, επίσης, χάρη στο πολυλειτουργικό τραπέζι στο εσωτερικό. Το τραπέζι αυτό αποτελεί μία νέα εξέλιξη και δεν είναι μεταβλητό μόνο ως προς τη θέση αλλά και ως προς το σχήμα. Έτσι, μπορεί να διπλωθεί πάνω στις ράγες, να τοποθετηθεί ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα και να χρησιμοποιηθεί ως κεντρική κονσόλα με αποθηκευτικούς χώρους και ποτηροθήκες.

2.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Life και στο νέο Multivan Style.
Ένας άντρας κρατά στα χέρια του ένα από τα πίσω καθίσματα ενός VW Multivan.

Σύστημα μονών καθισμάτων
Το εσωτερικό γίνεται χώρος ελευθερίας κινήσεων

Ένα από τα σημαντικότερα καινούρια πλεονεκτήματα του νέου Multivan, είναι τα αναδιπλούμενα και εύκολα αφαιρούμενα μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω μέρος, τα οποία μπορούν, αν θέλετε, να είναι όλα στραμμένα προς τα εμπρός ή να είναι αντικρυστά μεταξύ τους. Και στις δύο παραλλαγές, η ρύθμιση των καθισμάτων γίνεται πολύ εύκολα.  Ένα άλλο χαρακτηριστικό: για πρώτη φορά, τα εξωτερικά καθίσματα μπορούν να θερμαίνονται ώστε τα παιδιά να αισθάνονται άνετα και ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

3.
Προαιρετικός εξοπλισμός για το νέο Multivan Life και το νέο Multivan Style.
4.
Διατίθεται μόνο για τα εξωτερικά καθίσματα, χωρίς ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας. Προαιρετικός εξοπλισμός, με επιπλέον χρέωση, στις εκδόσεις Life, Style του νέου Multivan.

Βιώστε μία νέα ατμόσφαιρα