2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Το Transporter Van.

Το Transporter Van.

Ικανό ακόμα και για τις πιο δύσκολες δουλειές.

Το Transporter Van ανταποκρίνεται στις προκλήσεις εδώ και 65 χρόνια. Κάθε γενιά χρησιμοποιεί τον διαθέσιμο χώρο ακόμη πιο αποτελεσματικά, ώστε να κάνει τις δύσκολες δουλειές πιο εύκολες και να μεταφέρει με ασφάλεια την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων. Για αυτό τον λόγο ο χώρος φόρτωσης στο Transporter Van δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όταν πρόκειται για τη λειτουργικότητα και την προσαρμοστικότητα. Η εξαιρετική κατασκευή είναι η βάση για την απόδοση και εξασφαλίζει ότι το Transporter Van θα μπορεί πάντα να ανταποκρίνεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Δύο μεταξόνια και τρεις παραλλαγές οροφής προσφέρουν έναν όγκο χώρου φόρτωσης 5,8 έως 9,3 m³, και προσφέρουν μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 1,3 t.

Transporter Van με όφελος Powerbonus στην τιμή 22.401€.

Λειτουργικότητα.

Το υψηλής ποιότητας εσωτερικό και ο μεγάλος χώρος φόρτωσης κάνουν το Transporter Van ικανό να προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα. Μια ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού παρέχει λύσεις για τις ειδικές απαιτήσεις σας.

Προηγμένη τεχνολογία κινητήρων.

Οι νέας γενιάς κινητήρες του Transporter συμμορφώνονται με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6 και παρέχουν ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Εξοπλισμένο με υψηλό επίπεδο άνεσης.

Είτε πρόκειται για Mobile Online Υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας συστήματα infotainment ή συστήματα κλιματισμού – ο εξοπλισμός του Transporter Van κάνει τη διαδρομή σας όσο γίνεται πιο άνετη.

Προηγμένη τεχνολογία στον δρόμο.

Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφαλείας σας υποστηρίζουν σε κρίσιμες καταστάσεις και βοηθούν στην αποφυγή κινδύνων.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε το Transporter Van.

Επόμενα βήματα.