Μία υπεύθυνη service VW ελέγχει ένα όχημα και συνομιλεί με τον πελάτη.

Συντήρηση & Επισκευή

Πάντα στη διάθεσή σας

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες φροντίδας, συντήρησης και επισκευής για το επαγγελματικό σας όχημα Volkswagen. Από τον έλεγχο του οχήματος μέχρι την άριστη αποκατάσταση όλων των ζημιών (όπως γρατζουνιές, βαθουλώματα κ.λπ.) που τυχόν έχουν προκληθεί στο αγαπημένο σας Volkswagen. Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen είναι πάντα κοντά σας, ώστε ο πιστός σας συνεργάτης να βρίσκεται πάντα σε άψογη κατάσταση!

Service επιθεώρησης

Αναθέστε όλες τις εργασίες συντήρησης στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen της προτίμησής σας. Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν τις απαιτήσεις του οχήματός σας μέσω συνέχων και άρτιων εκπαιδεύσεων. Έτσι, στα πλαίσια μιας επιθεώρησης το όχημά σας ελέγχεται λεπτομερώς από τους ειδικούς του Service μας με σκοπό την αξιόπιστη και μακροχρόνια λειτουργία του αγαπημένου σας Volkswagen.

Μία μηχανικός της VW ελέγχει με φακό ένα όχημα..

Service επισκευής κρυστάλλων

Κερδίστε χρόνο και χρήματα: Σε περίπτωση χτυπήματος από πέτρα δεν απαιτείται πάντα η αντικατάσταση ολόκληρου του τζαμιού. Για αυτό ελέγχουμε αρχικά, αν επαρκεί μια απλή επιδιόρθωση του κρυστάλλου. Σε αυτήν την περίπτωση το επαγγελματικό σας όχημα Volkswagen είναι σύντομα ξανά έτοιμο για να βγει στο δρόμο. Απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών Service επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen για μια οικονομική προσφορά.

Μία μηχανικός της VW επιθεωρεί το παρμπρίζ ενός οχήματος.

Έλεγχος οχήματος

Βασική μας επιδίωξη να απολαμβάνετε πάντα την άνεση και ασφάλεια που σας χαρίζει το Volkswagen σας. Για τον σκοπό αυτό ελέγχουμε εκτενώς όλες τις σημαντικές λειτουργίες, από τα φρένα μέχρι τον κινητήρα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε για τον έλεγχο του αγαπημένου σας συνεργάτη.

Ένας μηχανικός ελέγχει το ελαστικό σε ένα όχημα.