Όλα με μια ματιά.

Καλύτερα πληροφορημένοι στη δουλειά: Με το We Connect έχετε πάντα τις πληροφορίες που χρειάζεστε – επαγγελματικές και ιδιωτικές. Χάρη στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών Premium έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Και με το σύστημα πλοήγησης "Discover Media" φτάνετε με ασφάλεια στον προορισμό σας.

 

Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών "Premium".

Ένα ταχύμετρο στην μπροστινή όψη του Volkswagen transporter

Στην ανανεωμένη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Εκτός από τα δύο όργανα για τις ενδείξεις ταχύτητας και αριθμού στροφών, η προαιρετική ψηφιακή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την τρέχουσα διαδρομή, τον χρόνο οδήγησης και τα στοιχεία κατανάλωσης. Με την οθόνη πολλαπλών λειτουργιών συνδυάζεται και το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης. Μόλις το σύστημα αναγνωρίσει στον οδηγό μια απόκλιση από την κανονική συμπεριφορά οδήγησης, τον προτρέπει, μέσω οπτικών και ακουστικών σημάτων, να κάνει διάλειμμα.

 

Σύστημα πλοήγησης "Discover Media".

Οι ενδείξεις ενός συστήματος πλοήγησης του Volkswagen transporter

Όταν η μία δουλειά διαδέχεται την άλλη, δεν υπάρχει χρόνος για παρακάμψεις. Με το σύστημα πλοήγησης "Discover Media"  φτάνετε χωρίς παρακάμψεις στον προορισμό σας και επιπλέον μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Σε τέλεια ποιότητα ήχου φυσικά. 

- Έγχρωμη οθόνη αφής 8'' (20,3 cm) με αισθητήρα εγγύτητας 

- Ισχύς 4 x 20 Watt και τέσσερα ηχεία 

- Υβριδική πλοήγηση, επιλογή διαφόρων χαρτών και δωρεάν ενημερώσεις χαρτών μέσω διαδικτύου 

- Μνήμη 32 GB 

- Δύο εξωτερικές θύρες USB και μία θύρα Bluetooth 

- Υβριδικός φωνητικός έλεγχος και διαδικτυακό ραδιόφωνο

- Υποστηρίζει wireless App-Connect, We Connect και We Connect Plus

 

Volkswagen We Connect.

Το λογότυπο του Volkswagen transporter  We Connect

Το Transporter 6.1 είναι εξοπλισμένο με τις καινοτόμες online λειτουργίες "We Connect" και την τελευταία γενιά του "Modular Infotainment Platform". Εσείς και οι συνεργάτες σας μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να βρεθείτε online. Το "We Connect" προσφέρει κορυφαίες λειτουργίες, οι οποίες καθιστούν κάθε διαδρομή ακόμα πιο άνετη και ασφαλή. Με πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο ή online τοπικές ειδήσεις – το Transporter 6.1 είναι τέλεια δικτυωμένο.