• ΤιμήΑπό 18.224 € + ΦΠΑ
  • Μέση ΚατανάλωσηΑπό 4,4 lt/100km
  • Όγκος φόρτωσηςΈως 3,7 m³

  100% Νέο, 100% Caddy.

  Είτε πρόκειται για εταιρεία ταχυμεταφορών, βιοτεχνία, εταιρεία παράδοσης εμπορευμάτων ή κατασκευαστική εταιρεία, το Νέο Caddy Van είναι έτοιμο για ό,τι προκύψει. Με μοντέρνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, καινοτόμο σύστημα Infotainment, εργονομικό περιβάλλον και νέα συναρπαστική σχεδίαση, συνεχίζει να είναι όπως πάντα αξιόπιστο, ευέλικτο και μοντέρνο. Με λίγα λόγια, ο τέλειος συνεργάτης για να ανταπεξέρχεστε άνετα και επαγγελματικά στην εργασιακή σας καθημερινότητα.

  Ψηφιακό, ευέλικτο, στιβαρό.

  Δυνατό και έξυπνο.

  Το νέο Caddy Van διαθέτει πιο πολλά από όσα βλέπει κανείς με την πρώτη ματιά: Μεταφέρει άνετα μέχρι 723 kg, από τα οποία μέχρι 100 kg μπορούν να τοποθετηθούν στην οροφή.

  Η μεταφορά μεγάλων αντικειμένων είναι άνετη χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο άνοιγμα της Maxi συρόμενης πόρτας, ενώ η πρόσβαση στο νέο Caddy σε απαιτητικές συνθήκες διευκολύνεται από το πρωτοποριακό σύστημα εκκίνησης και κλειδώματος «Keyless Advanced».

  Υπερσύγχρονες λύσεις θα βρείτε και στον εσωτερικό χώρο: Η προαιρετική οθόνη Innovision Cockpit συνδυάζει το σύστημα πλοήγησης και τον Ψηφιακό Πίνακα Οργάνων Active Info Display δημιουργώντας έναν νέο ορίζοντα Infotainment. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των συστημάτων πλοήγησης «Discover Media» και «Discover Pro». Η έκδοση «Pro», εκτός από την έγχρωμη οθόνη αφής 10’’ (25,4 cm), τις διάφορες επιλογές χαρτών καθώς και τις δωρεάν ενημερώσεις χαρτών, διαθέτει επιπλέον φωνητικό χειρισμό, τηλεφωνία άνεσης, media & internet και ασύρματο App-Connect. Επιπλέον, το νέο Caddy Van παρέχει πρόσβαση σε πολλές πρόσθετες mobile online υπηρεσίες των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

  Έξυπνα διαμορφωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

  Περισσότερα Χαρακτηριστικά

  Ζητήστε μία προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας

  Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Caddy Van από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

  Το νέο Caddy Van Maxi τα σκέφτεται όλα σε maxi κλίμακα και σας υποστηρίζει σε όλες σχεδόν τις εργασίες που προκύπτουν στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Το Caddy Van Maxi πέρα από το βελτιστοποιημένο περιβάλλον εργασίας οδηγού και τη δυνατότητα ψηφιακής δικτύωσης, σας παρέχει ακόμα περισσότερο χώρο για φόρτωση και εργαλεία. Εντυπωσιάζει με το κατά 215 mm μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το Caddy Van, το οποίο φτάνει συνολικά τα 4.853 mm. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου φόρτωσης έως 3.700 l, καθώς και την αύξηση ωφέλιμου φορτίου έως τα 723kg. Αυτό είναι εντυπωσιακό καθώς ακόμη και μια ευρωπαλέτα περνά άνετα από τη νέα Maxi συρόμενη πόρτα. Επίσης και η πίσω δίφυλλη πόρτα σχεδιάστηκε με προτεραιότητα την ασφάλεια του φορτίου ενώ διαθέτει παράθυρο. Έτσι, το Caddy Van Maxi σας παρέχει μια έξυπνα σχεδιασμένη σχεδίαση χώρου και φόρτωσης, η οποία επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση του φορτίου σας χάρη και στους έξι πτυσσόμενους δακτυλίους πρόσδεσης στον χώρο φόρτωσης.

  Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών Επαγγελματικών
  Οχημάτων Volkswagen.

  Βρείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen που επιθυμείτε, για να σας εξυπηρετήσει.