Το VW Amarok Aventura βρίσκεται σε ένα ξέφωτο.

This is Amarok. Το νέο pick-up των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Volkswagen LeasePro. Υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης.

Το Volkswagen LeasePro είναι η νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) αποκλειστικά για πελάτες ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, με την εγγύηση της Volkswagen Financial Services.

The all-electric ID. Buzz. Great things start with a smile.

Η νέα γενιά της ηλεκτρικής κινητικότητας είναι εδώ. Το καινοτόμο ID. Buzz. Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό icon car από τη Volkswagen. Πολυλειτουργικό, πλήρως δικτυωμένο και με εντελώς νέα σχεδίαση.

Νέο Multivan. Το all-rounder γίνεται πρωτοπόρος

Ένα εμβληματικό μοντέλο κυκλοφορεί ξανά: Το νέο Multivan βασίζεται στα πλεονεκτήματα των προκατόχων του και είναι τόσο άνετο, ευρύχωρο και λειτουργικό όσο ποτέ. Αλλά και πιο μοντέρνο από ποτέ! Η ασφάλεια, η καθημερινή πρακτικότητα και η πολυλειτουργικότητα έχουν ανέβει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ενώ με την plug-in υβριδική κίνηση δείχνει το δρόμο για μια νέα εποχή.

Αστυπάλαια: "Έξυπνο & Αειφόρο Νησί".

Κοινό Πρόγραμμα του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

The all-electric ID. Buzz Cargo.

Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo, η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen

Caddy Life. Έτοιμο για κάθε πρόκληση.

Εκτός από την εντελώς νέα σχεδίασή του και μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, το Caddy παραμένει το ίδιο αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό, όπως πάντα. Αυτή είναι η νέα γενιά, πιο ψηφιακή και ευέλικτη από ποτέ!

e-Crafter. 100% Crafter. 100% ηλεκτρικό.

Το e-Crafter είναι το μέλλον του επαγγελματικού οχήματος. Ηλεκτρικό. Πρακτικό. Πρωτοποριακό. Ένα Van που συνδυάζει υψηλό ωφέλιμο φορτίο και αυτονομία.

Caddy Van. Έτοιμο για ό,τι προκύψει.

Είτε πρόκειται για εταιρεία ταχυμεταφορών, βιοτεχνία, εταιρεία παράδοσης εμπορευμάτων ή κατασκευαστική εταιρεία, το Caddy Van είναι έτοιμο για ό,τι προκύψει. Γνωρίστε τώρα από όλες τις πλευρές, το νέο μέλος της ομάδας σας.

Crafter. Έτοιμο για μεγάλες προκλήσεις!

Πιο πρακτικό, οικονομικό και καινοτόμο από ποτέ. Με το Crafter, κατασκευάσαμε ένα επαγγελματικό όχημα αναπτύχθηκε εξαρχής, προσφέρει λύσεις μεταφοράς προσανατολισμένες στον πελάτη με κορυφαία εξοικονόμηση κόστους.

Transporter. Μεταφέρει τα πάντα στον δρόμο.

Πριν από 70 χρόνια αποτέλεσε τη λύση για τις ανάγκες μεταφοράς. Σήμερα το Transporter είναι πιο αποδοτικό από ποτέ. Με μεγάλο ύψος χώρου φόρτωσης, άφθονο χώρο και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταφέρει εσάς, την ομάδα και τα υλικά σας κάθε μέρα με ασφάλεια στη δουλειά.

Volkswagen news.

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group θα καταστήσουν την Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στην κινητικότητα, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα.

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group υπέγραψαν ένα Μνημόνιο Συνεργασίας που αποτελεί το πρώτο επίσημο βήμα σε ένα κοινό project, το οποίο έχει σκοπό να καταστήσει την Αστυπάλαια ως τόπο-πρότυπο σε όλη την Ευρώπη, όπου η μετακίνηση θα είναι έξυπνη και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα...

Ζητήστε μία προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.