Το ID. Buzz βρίσκεται μπροστά σε ένα ορεινό σκηνικό.

The new all-electric ID. Buzz

Great things start with a smile.

Great things start with a smile.

Volkswagen LeasePro. Υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης.

Το Volkswagen LeasePro είναι η νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) αποκλειστικά για πελάτες ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, με την εγγύηση της Volkswagen Financial Services.

This is Amarok.
Το νέο pick-up των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Το νέο Amarok αντιπροσωπεύει την ευελιξία σε τέσσερις τροχούς. Με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει, αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις που συναντάτε στον δρόμο. Γιατί, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ο πανίσχυρος αυτός εργάτης του δρόμου κατακτά σχεδόν κάθε έδαφος. Η νέα, μοναδική του σχεδίαση το καθιστά το κέντρο της προσοχής.

Το νέο Multivan. Το all-rounder γίνεται πρωτοπόρος

Ένα εμβληματικό μοντέλο κυκλοφορεί ξανά: Το νέο Multivan βασίζεται στα πλεονεκτήματα των προκατόχων του και είναι τόσο άνετο, ευρύχωρο και λειτουργικό όσο ποτέ. Αλλά και πιο μοντέρνο από ποτέ! Η ασφάλεια, η καθημερινή πρακτικότητα και η πολυλειτουργικότητα έχουν ανέβει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ενώ με την plug-in υβριδική κίνηση δείχνει το δρόμο για μια νέα εποχή.

Αστυπάλαια: "Έξυπνο & Αειφόρο Νησί".

Κοινό Πρόγραμμα του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

The new all-electric ID. Buzz Cargo.

Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo, η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen

Το νέο Caddy Life. Έτοιμο για κάθε πρόκληση.

Εκτός από την εντελώς νέα σχεδίασή του και μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, το νέο Caddy παραμένει το ίδιο αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό, όπως πάντα. Αυτή είναι η νέα γενιά, πιο ψηφιακή και ευέλικτη από ποτέ!

Το e-Crafter. 100% Crafter. 100% ηλεκτρικό.

Το e-Crafter είναι το μέλλον του επαγγελματικού οχήματος. Ηλεκτρικό. Πρακτικό. Πρωτοποριακό. Ένα Van που συνδυάζει υψηλό ωφέλιμο φορτίο και αυτονομία.

Το νέο Caddy Van. 100% Νέο, 100% Caddy.

Είτε πρόκειται για εταιρεία ταχυμεταφορών, βιοτεχνία, εταιρεία παράδοσης εμπορευμάτων ή κατασκευαστική εταιρεία, το νέο Caddy Van είναι έτοιμο για ό,τι προκύψει. Γνωρίστε τώρα από όλες τις πλευρές, το νέο μέλος της ομάδας σας.

Το Crafter. Έτοιμο για μεγάλες προκλήσεις!

Πιο πρακτικό, οικονομικό και καινοτόμο από ποτέ. Με το νέο Crafter, κατασκευάσαμε ένα επαγγελματικό όχημα αναπτύχθηκε εξαρχής, προσφέρει λύσεις μεταφοράς προσανατολισμένες στον πελάτη με κορυφαία εξοικονόμηση κόστους.

Το νέο Transporter. Μεταφέρει τα πάντα στον δρόμο.

Πριν από 70 χρόνια αποτέλεσε τη λύση για τις ανάγκες μεταφοράς. Σήμερα το νέο Transporter είναι πιο αποδοτικό από ποτέ. Με μεγάλο ύψος χώρου φόρτωσης, άφθονο χώρο και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταφέρει εσάς, την ομάδα και τα υλικά σας κάθε μέρα με ασφάλεια στη δουλειά.

Volkswagen news.

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group θα καταστήσουν την Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στην κινητικότητα, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα.

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group υπέγραψαν ένα Μνημόνιο Συνεργασίας που αποτελεί το πρώτο επίσημο βήμα σε ένα κοινό project, το οποίο έχει σκοπό να καταστήσει την Αστυπάλαια ως τόπο-πρότυπο σε όλη την Ευρώπη, όπου η μετακίνηση θα είναι έξυπνη και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα...

Εφαρμογή προληπτικών “ANTI COVID-19” μέτρων στο δίκτυο της Kosmocar.

Η Δευτέρα 4 Μαΐου, σηματοδότησε την επανεκκίνηση μεγάλου μέρους της ελληνικής οικονομίας και τα πρώτα βήματα για την επάνοδο σε μία «νέα κανονικότητα», μετά την πανδημία του COVID-19. Σε αυτό το πλαίσιο, ολόκληρο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service της Kosmocar...

Πληροφορίες για κινητήρες diesel EA189.

Ζητήστε μία προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.