Το ID. Buzz βρίσκεται μπροστά σε ένα ορεινό σκηνικό.

The new all-electric ID. Buzz

Great things start with a smile.

Great things start with a smile.

Ένα εμβληματικό μοντέλο κυκλοφορεί ξανά: Το νέο Multivan βασίζεται στα πλεονεκτήματα των προκατόχων του και είναι τόσο άνετο, ευρύχωρο και λειτουργικό όσο ποτέ. Αλλά και πιο μοντέρνο από ποτέ! Η ασφάλεια, η καθημερινή πρακτικότητα και η πολυλειτουργικότητα έχουν ανέβει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ενώ με την plug-in υβριδική κίνηση δείχνει το δρόμο για μια νέα εποχή.

Κοινό Πρόγραμμα του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo, η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen

Εκτός από την εντελώς νέα σχεδίασή του και μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, το νέο Caddy παραμένει το ίδιο αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό, όπως πάντα. Αυτή είναι η νέα γενιά, πιο ψηφιακή και ευέλικτη από ποτέ!

Το e-Crafter είναι το μέλλον του επαγγελματικού οχήματος. Ηλεκτρικό. Πρακτικό. Πρωτοποριακό. Ένα Van που συνδυάζει υψηλό ωφέλιμο φορτίο και αυτονομία.

Είτε πρόκειται για εταιρεία ταχυμεταφορών, βιοτεχνία, εταιρεία παράδοσης εμπορευμάτων ή κατασκευαστική εταιρεία, το νέο Caddy Van είναι έτοιμο για ό,τι προκύψει. Γνωρίστε τώρα από όλες τις πλευρές, το νέο μέλος της ομάδας σας.

Πιο πρακτικό, οικονομικό και καινοτόμο από ποτέ. Με το νέο Crafter, κατασκευάσαμε ένα επαγγελματικό όχημα αναπτύχθηκε εξαρχής, προσφέρει λύσεις μεταφοράς προσανατολισμένες στον πελάτη με κορυφαία εξοικονόμηση κόστους.

Πριν από 70 χρόνια αποτέλεσε τη λύση για τις ανάγκες μεταφοράς. Σήμερα το νέο Transporter είναι πιο αποδοτικό από ποτέ. Με μεγάλο ύψος χώρου φόρτωσης, άφθονο χώρο και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταφέρει εσάς, την ομάδα και τα υλικά σας κάθε μέρα με ασφάλεια στη δουλειά.

Volkswagen news.

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group θα καταστήσουν την Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στην κινητικότητα, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα.

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group υπέγραψαν ένα Μνημόνιο Συνεργασίας που αποτελεί το πρώτο επίσημο βήμα σε ένα κοινό project, το οποίο έχει σκοπό να καταστήσει την Αστυπάλαια ως τόπο-πρότυπο σε όλη την Ευρώπη, όπου η μετακίνηση θα είναι έξυπνη και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα...

Εφαρμογή προληπτικών “ANTI COVID-19” μέτρων στο δίκτυο της Kosmocar.

Η Δευτέρα 4 Μαΐου, σηματοδότησε την επανεκκίνηση μεγάλου μέρους της ελληνικής οικονομίας και τα πρώτα βήματα για την επάνοδο σε μία «νέα κανονικότητα», μετά την πανδημία του COVID-19. Σε αυτό το πλαίσιο, ολόκληρο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service της Kosmocar...

Πληροφορίες για κινητήρες diesel EA189.

Ζητήστε μία προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.