Το ID. Buzz Cargo σε μπλε-λευκό. Φαίνεται το πίσω μέρος του οχήματος. Μία γυναίκα βρίσκεται πίσω του κρατώντας ένα tablet.
Το νέο ID. Buzz Cargo

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο ID. Buzz Cargo

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μεγάλος χώρος φόρτωσης, ψηφιακά χαρακτηριστικά και πλήρως ηλεκτρικό. Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει επαγγελματική κινητικότητα προσανατολισμένη στο μέλλον, για σχεδόν όλους τους κλάδους. Χάρη στις πειστικές προδιαγραφές του, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σχεδόν σε κάθε πρόκληση της καθημερινής εργασίας. Από το αμάξωμα και την επιφάνεια φόρτωσης μέχρι το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, εδώ θα βρείτε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά, τις διαστάσεις και τα δεδομένα απόδοσης του νέου ID. Buzz Cargo.

Τεχνικό σχεδιάγραμμα του ID. Buzz Cargo.

Διαστάσεις, βάρος, φορτίο κ.λπ.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ID. Buzz Cargo

<b>Διαστάσεις, βάρος, φορτίο κ.λπ.<br> Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ID. Buzz Cargo</b>

Μήκος οχήματος σε mm

4.712

Μήκος οχήματος με κοτσαδόρο σε mm

4.837

Πλάτος οχήματος χωρίς εξωτερικούς καθρέφτες σε mm

1.985

Ύψος οχήματος σε mm (H3)

1.932 – 1.953

Κανονικό μεταξόνιο σε mm

2.989

Μέγιστος όγκος φόρτωσης σε m3

3,9 (1η σειρά καθισμάτων με διαχωριστικό)

Μήκος φόρτωσης σε mm (L1)

2.208 (με πίσω πόρτα)

2.232 (με ανοιγόμενες πόρτες)

Μέγιστο πλάτος φόρτωσης σε mm (B1, B2)

1.732 (μέγιστο πλάτος φόρτωσης μεταξύ των θόλων των τροχών: 1.230)

Μέγιστο ύψος φόρτωσης σε mm (H4)

1.257

Ύψος της ακμής φόρτωσης σε mm (H2)

623

Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο σε kg

647 - 516

Μέγιστο φορτίο έλξης σε kg

1.000 (όταν είναι σταματημένο, σε κλίση 12%)

750 (όταν δεν είναι σταματημένο)

Ελάχιστος κύκλος στροφής σε m (W3)

11,09

Απόβαρο σε kg

2.353 με οδηγό1

4.712

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης: 
Η υψηλή τεχνολογία του μέλλοντος, σήμερα

Κατάλληλο για την καθημερινότητα, δυναμικό και με ουδέτερο ισοζύγιο CO22. Το σύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του ID. Buzz Cargo θέτει νέα πρότυπα για τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen. Ο ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος για εξοικονόμηση χώρου, έχει μέγιστη ισχύ 150 kW. Η μπαταρία με καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77 kWh διασφαλίζει ότι με το ID. Buzz Cargo μπορείτε να διανύσετε έως και 425 χιλιόμετρα3 χωρίς φόρτιση. Χάρη στα πειστικά χαρακτηριστικά του, το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης υψηλής τεχνολογίας του νέου ID. Buzz Cargo ανταποκρίνεται σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές προκλήσεις της καθημερινότητας.

 • Ένας άνδρας φορτίζει το ID. Buzz Cargo. Φαίνεται λεπτομέρεια του πίσω μέρους του οχήματος.

  Μπαταρία

  Η γρήγορη φόρτιση, η μεγάλη αυτονομία και οι έξυπνες λύσεις φόρτισης εξασφαλίζουν εξαιρετική καταλληλότητα για καθημερινή χρήση στον επαγγελματικό τομέα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης στο δάπεδο του οχήματος του νέου ID. Buzz Cargo παρέχει καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77 kWh (μεικτό: 82 kWh). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 425 χλμ.3 χωρίς να επισκεφθείτε σταθμό φόρτισης. Η ισχύς για κανονική φόρτιση (AC), για παράδειγμα σε Wallbox, όπως ο ID. Charger4, είναι το πολύ 11 kW. Για γρήγορη φόρτιση (DC), η μέγιστη ισχύς φόρτισης είναι έως 170 kW. Για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη τη φόρτιση, χάρη στο Plug & Charge5, απλά θα συνδέετε το καλώδιο φόρτισης και η φόρτιση θα ξεκινά. Με αυτήν την τεχνολογία, τα δεδομένα επαλήθευσης ταυτότητας αποθηκεύονται μία φορά στο αυτοκίνητο. Μετά από αυτό, ο σταθμός φόρτισης αναγνωρίζει αυτόματα ποιοι είστε, κάτι που είναι πολύ πρακτικό. Αυτή η τεχνολογία είναι διαθέσιμη από το 2022 και θα χρησιμοποιηθεί σταδιακά μέσω ενός προτύπου με πιστοποίηση ISO, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερους σταθμούς φόρτισης Plug & Charge5 στο μέλλον.

 • Το ID. Buzz Cargo σε μπλε-λευκό είναι σταθμευμένο σε σταθμό φόρτισης. Μία γυναίκα και ένας άνδρας πλησιάζουν πίσω του.

  Ηλεκτρικός κινητήρας

  Δυναμικό στις καθημερινές εργασίες: 
  Ο καινοτόμος ηλεκτρικός κινητήρας του νέου ID. Buzz Cargo εντυπωσιάζει με μέγιστη ισχύ 150 kW. Είναι ενσωματωμένος στον πίσω άξονα για εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου και μεταδίδει κίνηση σε αυτόν. Με μέγιστη ταχύτητα 145 χλμ./ώρα, το ID. Buzz Cargo είναι εξοπλισμένο για όλες σχεδόν τις εργασίες που απαιτεί η σύγχρονη επαγγελματική κινητικότητα. Το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης επιτρέπει την εύκολη ρυμούλκηση φορτίων έως και 1.000 κιλών στον προαιρετικό κοτσαδόρο. Η άμεση ροπή 310 Nm, καθιστά το νέο ID. Buzz Cargo επίσης ένα πολύ δυναμικό όχημα. 

  Συνδυάζει την ευκινησία με την ευελιξία:
  Χάρη στον μικρό κύκλο στροφής του, που είναι μόλις 11,09 μέτρα, το νέο ID. Buzz Cargo μπορεί να κινείται, επίσης, ευέλικτα στα στενά δρομάκια της πόλης.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Το αναφερόμενο απόβαρο του οχήματος περιλαμβάνει 68 kg για τον οδηγό.
2.
Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
3.
Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του νέου ID. Buzz Pro. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
4.
Μία προσφορά της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
5.
Το όχημα και ο σταθμός φόρτισης πρέπει να διαθέτουν τη λειτουργία Plug&Charge.